Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
Başak'tan Bayram Hediyesi PDF Yazdır e-Posta
ihsan gunes tarafından yazıldı.   
Pazartesi, 17 Kasım 2008 00:00

AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Başak 25 Aralık 2008 günü Suruç Sulama Projesinin 2. etabı olan tünel kısmının ihalesinin yapılacağı müjdesini verdi.

Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak Suruç Ovası Pompaj Sulama Projesi ile ilgili bir açıklama yaptı.

 Açıklamasında GAP Eylem Planında da yer alan projenin çalışmalarına hızla devam ettiklerini, 31 Ekim de yapılan 30 km lik ana iletim kanalının ihalesinden sonra ikinci kısım olan 17200 metre uzunluğunda 7 m iç çapındaki tünel ve 1280 metre 7 m iç çapındaki galeri yapımı inşaat ihalesinin de 25 Aralık 2008 Perşembe günü yapılacağını ve ilana çıktığını belirtti. İlk ihale gibi bu ihalenin de şeffaf olacağını ve bütün Urfa’ nın davetli olduğunu söyledi. Başak verdikleri sözlerin her zaman arkasında olduklarını, birinci kısmın ihalesinin yapılacağına dahi inanmayanların 31 Ekim de gerçekleştirilen ihaleyle bu işin takipçisi olduğumuzu ve yerine getirmek için AK Parti olarak bütün imkanları seferber ettiklerini, Suruç’ a suyu getireceklerini ve bunu da herkesin göreceğini ifade etti. Bu işi siyaset için değil Suruç’ un hak ettiği yere gelmesi bölgenin kazanımlarının artması, terörle özdeşleştirilmiş, susuzlukla özdeşleştirilmiş olan bu bölgenin artık çağdaş modern bir yapıya dönüşmesini amaç edindiklerini ifade etti.

Sadece Suruç ta değil tüm Şanlıurfa’ da yer alan projelerin takipçisi olacaklarını, Şanlıurfa’ nın bir metropol şehir olması için partisi ve milletvekilleri arkadaşlarıyla gece gündüz çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini, bu yoldan da hiç kimsenin kendilerini vazgeçiremeyeceğini söyledi.

Başak, bu projede ve diğer projelerde olduğu gibi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen tüm milletvekili arkadaşlarına ve tüm bürokratlara ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, projenin Şanlıurfa’ ya ve tüm Türkiye’ ye hayırlı olmasını diledi.

Son Güncelleme: Cuma, 02 Ocak 2009 10:34