Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
Başak ' Şanlıurfa lı olmaktan gurur duyuyorum ' PDF Yazdır e-Posta
ihsan gunes tarafından yazıldı.   
Cumartesi, 06 Aralık 2008 00:00

AKP SEÇİM İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISI ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ RAMAZAN BAŞAK

ŞANLIURFALI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Nedim ATİLLA'nın Haberi

ŞANLIURFA- AKP Şanlıurfa milletvekili Ramazan Başak Pazar günü yapılan Referandum seçimlerinde Şanlıurfalıların sandığa giderek kullandıkları ‘Evet’ oyları ile krizx ve gerilim istemediklerini ortaya koymuşlardır’ dedi.

AKP Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak Önceki gün gerçekleştirilen referandumda Şanlıurfa’nın Evet’e destek veren iller arasında çıkmasının ardından Şanlıurfa’nın Türkiye nin gündemine yerleştiğini söyledi.

AKP Şanlıurfa milletvekili AKP Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Ramazan Başak Yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi.

‘Şanlıurfalı olmaktan ve Şanlıurfalılarla gurur duyuyorum. Şanlıurfa’lılar her zaman demokrasi ve özgürlükten yana tavır koymuştur.“Bilindiği gibi 21 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen referandum da, Şanlıurfa’mız yüzde 95,66 oranıyla referanduma en yüksek desteği veren iller arasında üçüncü olmuştur. Şanlıurfa halkı, vermiş olduğu bu yüksek “Evet” oyları ile tercihini demokrasiden, özgürlükten yana yapmıştır.Halkımız, boykotlara ve sandığa gitmeme yolundaki telkinlere rağmen büyük bir çoğunlukla tıpkı bir genel seçime gider gibi sandığa gitmiş ve verdiği “Evet” oyları kriz ve gerilim istemediğini bir kez daha vurgulamıştır.

Şanlıurfalı bu kararı ile partimize ve hükümetimize vermiş olduğu destek ve güveni de bir kez daha yenilemiştir. Bütün Şanlıurfalı hemşerilerimize vermiş oldukları bu destekten dolayı teşekkür ediyorum.