Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
SURUÇ TA MUHTEŞEM AÇILIŞ… PDF Yazdır e-Posta
ihsan gunes tarafından yazıldı.   
Çarşamba, 18 Şubat 2009 17:40

AK Parti’ nin belediye başkan adayı Bekir Demirbilek için açtığı seçim bürosunun açılışında izdiham yaşandı….

 

Adaylar belli olduktan sonra yavaş yavaş açılan seçim bürolarına Suruç’ ta Ak Parti’ nin seçim bürosu da eklendi. Açılışta muhteşem bir kalabalık vardı. Milletvekilimiz Ramazan Başak’ ın da açılışa gelmesiyle açılış büyük bir coşkuya dönüştü.

 

Milletvekilimizi Suruç girişinde ve açılışın yapılacağı yerde büyük bir kalabalık karşıladı. Ak Parti Suruç belediyesi için adaya adayı olan Sezai Kılıç, Ömer Yüksel, Aynur Hekimoğlu, 11 isan Belediye Başkanı ve adayı olan Mithat Kılıç’ ın açılışta yer alması ve Mehmet Demirbilek etrafında kenetlenmeleri yıllardır beklenen ve yaşanması her zaman umut edilen görüntülerdi. Aday adayları ve Bekir Demirbilek’ in birer konuşma yaptığı ve Ak Parti iktidarı ile seçilecek belediyenin önemine değinen konuşmacılardan sonra sözü milletvekilimiz Ramazan Başak aldı.

Konuşmasına Ramazan Başak Surçlulara gösterdikleri ilgiden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek başladı. Suruç için kim ne yaptıysa Allah razı olsun diyen Başak ancak Suruç’ un hak etmediği yerde olduğunu söyledi. Güçlü bir Ak Parti iktidarı ile gelecek güçlü bir belediyenin Suruç için bulunmaz bir fırsat olduğu ve nasıl Ak Parti ve kendisi verdiği sözleri yerine getirdiğini bundan sonra da belediyeyle birlikte daha güçlü daha güzel daha modern bir Suruç’ a kavuşmak istediklerini bildirdi. Su projesinin hayata geçirildiğine de konuşmasında değinen Başak ayrıca Ak Parti’ nin Doğu ve Güneydoğuya verdiği önemi ve Kürt kökenli vatandaşlarına verdiği desteği hatırlattı. Başak konuşmasının ve açılışın sona ermesiyle Suruç içinde halkla beraber olarak kendisine yöneltilen sorulara ve sorunlara yanıt verdi.