Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
BAŞAK' TAN GECE BASKINI PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Pazartesi, 31 Ağustos 2009 09:29

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak,sahur vaktinde şok baskınlarda bulundu.


Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak, dün gece sahur vaktinde  sessiz sedasız tek başına kent merkezinde ki bazı hastahanelere ani baskın düzenledi....

Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatile girmesinden sonra  tatil mesaisini  memleketi Şanlıurfa'da geçirmeyi tercih eden Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak dün  gündüz esnaf gezisinden sonra gece geç saatlere kadar köy ve mezralarda ziyaretlerde bulundu. Şanlıurfa Merkeze bağlı çok sayıda köyü ziyaret ederek köy muhtarlarının sorunlarını ve önerilerini dinledi. Miletvekili Başak gecenin ilerleyen saatlerinden sonra ziyaretlerini tamamladığı köy gezilerinden sonra  kent merkezinde bulunan Kadın ve Doğum evi hastahanesi ile Çocuk hastahanesine ani bir baskın düzenledi.ilk olarak hastanelerin acil servisine tek başına giden Başak burada acil serviste muayene olan hastalarla yakından  ilgilendi.her iki hastahanede nöbetçi doktorlarla sohbet ederek hastahane hakkında bilgi alan Milletvekili Başak'ın gece yarısı baskını vatandaşları memnun etti. Çocuk hastahanesi çıkışında bir çok hasta yakını ile yakından ilgilenen Başak, yardıma muhtaç iki ailenin sağlık giderlerini karşıladı.



 

Mehmet Ali D. isimli  çocuğun Şanlıurfa'da tedavisinin mümkün olmadığını ailesinden öğrenen  Milletvekili Başak  7 yaşında ki çocuğun Ankara'da yapılacak olan tüm tedavi ve yol giderlerini karşılayacağını aileye söyledi. D. ailesinin çocuklarını bugün  Ramazan Başak tarafından tahsis edilen bir araç ile Ankara'ya özel bir hastahaneye götürüldüğü öğrenildi.