Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
BAŞAK GÖNÜL SOHBETİNDE... PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Salı, 08 Eylül 2009 17:24


Başak Gönül sohbetlerinde
 
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak Ankara İl Teşkilatlarının düzenlediği Gönül sohbetleri programının konuğu oldu.

Ak Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak dün akşam AK Parti Ankara İl Teşkilatlarının düzenlemiş olduğu...
Ak Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak dün akşam AK Parti Ankara İl Teşkilatlarının düzenlemiş olduğu Gönül Sohbetleri adı altında yapılan davetine konuk oldu. Gece Ramazan Başak’ ın da katılmasıyla gerçekten tam bir gönül sohbetine dönüştü. Sorulan sorulara da bir Milletvekili olarak cevap veren Başak, sözlerinde çoğu zaman Şanlıurfamızdan güzel geleneklerden örnekler verdi. Son günlerdeki gündemde olan Demokratik Açılım üzerine sorulan bir soruya cevap vermek için mikrofonu alan Başak, görüşlerini şöyle açıkladı. Açılımın sadece Kürt meselesi değil bütün Türkiye’ nin bir projesi olduğunu, bu projenin Doğu ve Güneydoğu’ da değil Türkiye’ nin kuzeyinde, güneyinde ve batısında da gerçekleşeceğini, demokrasinin her yerde ihtiyaç duyulan bir öge olduğuna değindi. Ayrıca terörün bitirilmesi için de önem arzettiğini ve bugüne kadar o bölgede denenen bütün metodların başarısız olduğunu, 30 sene bunun için uğraş verildiğini ancak hala ölümlerin olduğunu vurguladı. Geceden ayrılırken Ankara teşkilatlarını tarihi ve doğa güzelliklerini görmeye Şanlıurfaya davet eden Başak, organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür ederek ayrıldı.