Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
BAŞAK' TAN RAMAZAN BARAMI MESAJI... PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Cuma, 18 Eylül 2009 18:54


AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve
Şanlıurfa Milletvekili Ramazan BAŞAK’ ın
Ramazan Bayramı Mesajı
 
Başak: “Birlik ve beraberliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir zamanda, asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi unsurlardan biri olan mübarek Ramazan Bayramının, hayırlara vesile olması dileğiyle; başta Şanlıurfalı hemşehrilerimiz olmak üzere aziz milletimizin Ramazan Bayramını, yürekten kutluyor, Bayramın Ülkemiz ve İslam aleminin sükun ve huzuruna, bütün insanlığa barış getirmesine vesile olmasını diler sevgi ve saygılarımı sunarım. “
20/09/2009 Pazar günü kutlayacağımız  Ramazan Bayramı vesilesiyle yazılı bir mesaj yayınlayan AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcı ve Şanlıurfa Milletvekili Ramazan BAŞAK tüm Şanlıurfalılar’ ın Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Mesajında bayramların dini yardımlaşma ve dayanışmaya katkılar sağlarken, dargınlık, düşmanlık, çekişmelerin giderilmesine vesile olduğunu kaydeden BAŞAK mesajında şu görüşlere yer verdi.
“ Sevgili hemşehrilerim,
Asırlardan beri İslam dünyasının büyük bir coşku ve heyecanla kutladığı Ramazan Bayramını, bir kez daha yaşamanın engin mutluluğunu içindeyiz.
Öncelikle Bayramın başta Şanlıurfamız olmak üzere bütün İslam ve insanlık alemine hayır, barış ve esenlik getirmesini temenni ediyorum.
Birlik ve beraberliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir zamanda, asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi unsurlardan biri olan mübarek Ramazan Bayramının, hayırlara vesile olması dileğiyle; başta Şanlıurfalı hemşehrilerimiz olmak üzere aziz milletimizin Ramazan Bayramını, yürekten kutluyor, Bayramın Ülkemiz ve İslam aleminin sükun ve huzuruna, bütün insanlığa barış getirmesine vesile olmasını diler sevgi ve saygılarımı sunarım.“