Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
BAŞAK: DEVLET HATASINDAN DÖNDÜ... PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Perşembe, 22 Ekim 2009 11:26
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Başak TRT2'de katıldığı proğramda'Devlet yapmış olduğu hatalardan dönmüştür,ülkenin tamamına demokrasi açılımı yayılacaktır'dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Başak TRT2' de Demokratik açılım konusunda açık oturuma katılarak gelinen süreci değerlendirirken' Bü Ülkede Muhalefet sorunu var'dedi.
TBMM'de Şanlıurfa'nın sorunları başta olmak üzere...
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Başak TRT2' de Demokratik açılım konusunda açık oturuma katılarak gelinen süreci değerlendirirken' Bü Ülkede Muhalefet sorunu var'dedi.
TBMM'de Şanlıurfa'nın sorunları başta olmak üzere bir çok önemli konuda sürekli Mecliste yaptığı konuşmalarla gündeme gelen Ramazan Başak'a TRT'den 'Demokratik açılım'konusunda açık oturum teklifi gelmişti. Başkentte Siyaset konulu proğrama katılan Başak' Ak Partinin tek hedefi var, bu ülkede artık hiç bir anenin göz yaşları akmasın, kardeş kanı dökülmesi ve artık her alanda huzur ortamı, tam demokrasi yaşanması vardır'dedi. Başak, Türkiyenin gündeminden düşmeyen Demokratik açılım, Teslim olan Teröristler, ve GAP projesi konusunda önemli açıklamalar yaptığı oturumda şunları söyledi'^Devlet Hatalarından geri dönüyor, Ak Parti iktidarı ile Devlet halk arasında köprüler kurulmaya başlandı, yaşanan hatalardan ders alınarak hatalardan dönülüyor, Doğu ve Güneydoğuda halkın yaşadığı sorunalrın bilincine vardı, halkın dilinden anladı, geçmiş iktidarların işlediği, bürokratların yaptığı gibi halktan uzak durmadı, Demokratik açılım projes sadece Doğu ve Güneydoğunun sorunu değil, 72 milyonluk Türkiey projesidir, Biz Ak Parti olarak hera landa açılımlar yaptık , Türkiyenin hangi ilinde demokrasi tam yaşanıyor, AB sürecinde ülkeye tam demokrasinin yerleşmesinin açılımını yaptık,bu proje tüm toplumu ilgilendiren Devlet projesidir'dedi. GAP'ın nimetlerinden tüm Türkiyenin yararlandığını dile getiren Başak' 32 Milyar dolar harcanması planlanan GAP şu ana kadar Hazineye 23 Milyar dolar geri ödeme yapmıştır'dedi.