Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
MUHTARLARDAN BAŞAK' A TEŞEKKÜR... PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Perşembe, 12 Kasım 2009 11:57
 Suruç Ovasının suya olan hasretinin dinmesi ve en önemli yatırım için ihale tarihi belli oldu.Köy Muhtarları Ak Partli Milletvekili Ramazan Başak'a teşekkür ettiklerini açıkladılar.

Şanlıurfa arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetleri 6. kısım ihalesi 1 Aralık 2009 da yapılacağı açıklandı..


Şanlıurfa'nın en önemli yatırımlarından olan Suruç Sulaması için çaba harcayan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak Toplulaştırma ihalesinin yapılması için yaptığı girişimler sonuçlandı.
55.056 ha lık arazi toplulaştırılması ve 1170 km lik tarla içi yol yapımında yapılacak yerler: Şanlıurfa merkez Geçit, Kaplan, Karataş, Kırkmağara, Olukyanı, Suruç ilçesi Merkez, Akören, Küçük kendirci, Yukarı Aybastı, Alanyurt, A. Oylum, Aybastı, Bilge, Binatlı, Boztepe, Büyük Sergen, Büyük Ziyaret, Yalınca, Yalpı, Yatırtepe, Yıldız, Yoğurtçu, Yolcular, Yönlü, Çanakçı, Karahöyük, Çaykara, Karaköy, Çengelli, Keberli, Dinlence, Kızılhüyük, Ekili, Köseler, Eskice, Küçüksergen, Göleç, Küçükziyaret, Hüyükyanu, Yazıköy, Kurutepe, Kapıcı, Mertismail, Oymaklı, Topçular, Üvecik, Karadut, Mollahamza, Özlüce, Üçpınar, Uysallı, Ölçektepe, Onbirnisan, Tavşan, Uludüz, Uzgören köylerini kapsamakta.

Şanlıurfa Arazi toplulaştırılması ve tarlaiçi hizmet geliştirmesi 7. kısım ihalesi 1 Aralık 2009 saat 14.30 da yapılacak.
45.317 ha lık arazi toplulaştırılması ve 650 km lik tarlaiçi yol yapımı Yapılacak yerler: Şanlıurfa Merkez Altınbaşak, Aşağıhamedan, Altıkonak köyleri, Akçakale ilçesi Uğurtaş, Boybeyi, Yusufbey, Milköy, Çakırlar, Yediyol, Şehit Nusret, Büyük Naneli, Edebey, Dorumali, Yağmuralan, Nimet, Gündaş ve Güvenç köylerini kapsamakta.
öte yandan bir açıklama yağan köy muhtarları toplulaştıma ihalesinin yapılmasında Ak Parti Milletvekili Ramazan Başak, Toprak reformu yetkililerine teşekkür ettiklerini açıkladılar. Muhtarlar,' yıllardır suya hasret olan topraklarımızın suya kavuşmasını dört gözle beklerken, toplulaştırmanında ihaye çıkartılması biz köylüleri sevindirmiştir'dediler.