Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
BAŞAK’ TAN BOZOVA’ YA MÜJDE... PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Cuma, 22 Ocak 2010 00:00

 
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak milletvekili arkadaşlarıyla seçim döneminde Bozova’ ya verdikleri sözleri tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
 
Başak, Bozova Pompaj Sulama Projesinde ihale sürecinin sonuna yaklaşıldığını söyledi. Projeyle ilgili bilgi veren Başak, Şanlıurfa’ nın diğer projeleri gibi Bozova Projesini de bitireceklerini belirtti. 16.612 ha lık alanı sulayacak olan 99,248 km lik Bozova Pompaj Sulaması Günışık Ana Kanal İnşaatının ihalesinde değerlendirmeye alınan firmaların ön yeterlilik değerlendirmesi sonucu 26 firmadan 25 i yeterli görülmüştür. Yine 20.207 ha lık alanı sulayacak 83,567 km lik Bozova 2. kısım Ana Kanal İnşaatının ihalesinde değerlendirmeye giren 26 firmadan 22 si yeterlilik almıştır. Bundan sonraki süreçte incelemeler bittikten sonra uygun teklifi veren firmanın işe başlayıp kısa süre içinde bitirmeye çalışacaklarını belirten Ramazan Başak Şanlıurfa için bütün projeleri bitirmek istediklerini söyledi.
Hemşerilerinin içinin rahat olmasını, Ak Parti iktidarıyla yapılan icraatların ortada olduğunu, milletvekili arkadaşlarıyla birlikte her gün Şanlıurfa’ nın bir adım daha ilerlemesi için çalıştıklarını belirten Başak Bozova da olduğu gibi Şanlıurfa’ nın her yerindeki projelerin takipçisi olduklarını ve bunda sonrada takipçisi olacaklarını Şanlıurfa için en iyiyi istediklerini ve bunun için çaba sarf ettiklerini söyleyen Başak, bu vesileyle tüm hemşerilerine sevgi, saygı ve hürmetlerini sundu.