Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
BAŞAK' TAN İL BİRİNCİSİ HASTANEYE ZİYARET... PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Salı, 26 Ocak 2010 00:00

 

Ak Parti şanlıurfa milletvekili Ramazan Başak il Birincisi olan Suruç Devlet Hastanesine giderek orda çalışan doktorları, başarılarından dolayı tebrik etti.

 

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak Suruç’ta bir takım ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. Hafta sonunu Şanlıurfa’da geçiren Ak Parti Şanlıurfa Ramazan Başak Suruç ilçesinde bazı taziye evlerini, Suruç Kaymakamlığını ve Suruç Devlet Hastanesini ziyaret etti. İlçede çeşitli ziyaretlerde bulunan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak Suruç’ta vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe halkını ziyaret eden Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Ramazan Başak, ziyaretinde vatandaşın sorunlarını dinledi.


Vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra Başak, Suruç Kaymakamını makamında ziyaret etti. İlçede halkın sıcak ilgisiyle karşılanan Milletvekili Başak Performans ve kaliteden sorumlu görevlilerin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde il birincisi olan Suruç Devlet Hastanesi’ni de ziyaret ederek buradaki doktorlara başarılar dileyerek hastalara da acil şifalar diledi.