Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
BAŞAK ESNAFI YALNIZ BIRAKMIYOR PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Cumartesi, 06 Mart 2010 09:05

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak ŞUTİM esnafının yanında.

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak ŞUTİM esnafına ziyarette bulundu.

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak, ŞUTİM'de bulunan esnafın dükkanlarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. ŞUTİM Sebzeciler dernek başkanı Faruk Akbaş, ŞUTİM perakendeciler dernek başkanı halil korkmaz, Şile pazarı dernek başkanı mahmut akar ve çok sayıda esnafla bir araya gelen Başak orada halka hizmet veren esnafla, urfa için ne yapabilinir gerek tarım konusunda gerekse ekonomi konusunda, ŞUTİM esnafı ile birlikte çözüm ürettiler.


Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak, emek bir şehrin herşeyi demek, esnaf bizim herşeyimizdir diyen Başak esnafımızın sürekli yanındayız onlar için elimizden ne geliyorsa daha fazlasını yapacağız' Dedi.


ŞUTİM sebzeciler dernek başkanı Faruk Akbaş ise Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak'ı bizleri ziyaretlerinden dolayı  memnuniyet duyduklarını belirtti.

Öte yandan yarın topçu meydanında yapılacak olan, demokratik açılımla ilgili ilk mitingini gerçekleştirecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'nın demokratik açılımla ilgili önemli konulara değineceğini belirten Başak tüm urfalı halkın mitinge katılmasını istedi.