Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
BAŞAK' A TÜGİAD' DAN BÜYÜK ÖDÜL... PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Pazartesi, 15 Mart 2010 00:00

 

TÜGİAD tarafından gerçekleştirilen yılın siyasetçisi ve işadamlarına verilen ödül törenine katılan Şanlıurfa Milletvekili yılın prestij ödülüne layık görüldü.

 

TÜGİAD tarafından gerçekleştirilen yılın siyasetçisi ve işadamlarına verilen ödül törenine katılan Şanlıurfa Milletvekili yılın prestij ödülüne layık görüldü. Gecede Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Cemil Çiçek de ödül aldı.


 

Birçok siyasetçi, bürokrat ve ünlünün katıldığı ödül gecesinde Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Cemil Çiçek ile birlikte Ramazan Başak’ ta aynı ödülün sahibi oldu. Ödülünü alırken konuşma yapan Başak, konuşmasında kendisine verilen bu ödüle siyasetçi ve iş adamı olarak layık olmaya çalışacağına, Şanlıurfa ve Türkiye için her zaman çok çaba sarf edeceğini ifade etti. Ödül töreninden sonra kısa bir açıklama da yapan Başak, Şanlıurfalı bir siyasetçi ve iş adamı olarak bu ödülü almaktan büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu, ödülü kendisi için değil bütün Şanlıurfalılar adına aldığını söyleyerek Şanlıurfa halkının desteğiyle buralara geldiğini, bu vesileyle bütün hemşerilerine vermiş oldukları destekten dolayı çok teşekkür etti. Her zaman onlar için daha fazla çalışacağını, daha iyi hizmet etmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğini belirterek bütün hemşerilerine selam saygı ve en derin hürmetlerini sunduğunu açıkladı.