Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
BAŞAK; YILIN MİLLETVEKİLİ... PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Salı, 23 Mart 2010 00:00

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Büyük Avrasya Birliği tarafından düzenlenen ödül töreninde siyaset alanında yılın en büyük ödülüne layık görüldü.

 

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Büyük Avrasya Birliği tarafından düzenlenen ödül töreninde siyaset alanında yılın en büyük ödülüne layık görüldü.
 

 

 

Milletvekili Ramazan Başak bu anlamlı ve büyük ödül Büyük Avrasya Birliğinden geldi. Düzenlenen organizasyonda BBP Genel Başkanı, Çankırı, Kastamonu Milletvekilleri ve yıl içindeki hizmetlerinden dolayı birçok bürokratla beraber bazı büyük şirketler de ödüle layık görüldüler.
 
Uluslararası alanda yapmış olduğu faaliyetlerden ötürü siyasetçiler arasında yılın en büyük ödülüne layık görülen Başak gecede yaptığı konuşma da birlik, beraberlik ve kardeşlik çağrısında bulundu. Bunun önünün açılması için iktidarlarının ve özellikle başbakanın hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını ifade etti. Ak Parti iktidarının dostluk, kardeşlik ve beraberlik ortamını getirmek için çabaladığını, kendilerini hiç kimseden farklı ve üstün görmediklerini ve herkesi bu projelerin gerçekleşmesi için davet ettiklerini, beraber hareket etmek istediklerini sözlerine ekledi. Herkesin bu taşın altına elini koyması gerektiğini vurgulayarak, barış ve dostluk temennileriyle herkese sevgi, saygı ve hürmetlerini sunarak ayrıldı.