Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
BAŞAK ESNAFI GEZDİ... PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Cumartesi, 27 Mart 2010 00:00

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak, Birecik İlçesinde Esnafın sorunlarını dinledi, Partisinin Açılım Anayasa değişimini anlattı.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak haftasonu tatilini memleketi Şanlıurfa'da geçiriyor. TBMM'de çalışmalara verilen en küçük ara tatilde memleketi şanlıurfa'ya en çok gelen Milletvekili olan Ramazan Başak dün mesaisinin tamamını Birecik ilçesinde geçirdi.


lk olarak Birecik ilçesine bağlı Kömağıl köyüne giden ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak,burada köy halkı ile bir araya gelerek sorunları dinledi. Köy muhtarı başta olmak üzere köylülere bir süre sohbet eden Başak daha sonra onuruna verilen öğlen yemeğine katıldı. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak daha sonra beraberinde ki bir grup parti ile birlikte Birecik ilçe merkezine geçti. Birecik ilçesinde bulunan esnaf gezisine çıkan Başak burada esnafla sohbet etme imkanını buldu.Ak Partinin çıkarmayı düşündüğü Anayasa paketi ve demokratik açılım konusunda esnafın çekincelerine  cevap veren başak , esnaf tarafından partilerine olan güvenden dolayı memnun ayrıldı.