Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
BAŞAK POLİSİN BAYRAMINI KUTLADI... PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Çarşamba, 07 Nisan 2010 00:00

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak, Polis Teşkilatının 165.yıl dönümü nedeni ile bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak , Polis haftası dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başak ,Kutlama mesajında; “Polis Teşkilatının kuruluşunun 165.yıldönümü münasebeti ile, Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçmayan Türk Polisinin Bayramı kutlu Olsun’dedi. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak yayımladığı mesajında
‘Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak; huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri bulunan ve bu görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz. Çağdaş bir Devlet olmanın en önemli gereklerinden birisi insan hak ve özgürlüklerinin önündeki engellerin kaldırılması ve hukukun üstünlüğü prensibinin sosyal ve siyasal alanda egemen kılınmasıdır. Demokratik ve modern  bir Devlet için yaşamsal öneme sahip bu temel ilkelerimiz uygulamaya geçirilmesinde Türk polis Teşkilatımız önemli bir rol almaktadır.. 165 yıllık bir kurum kültürüne sahip olan teşkilatımızın bunu başaracağına inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerimle Polis bayramını kutlarken görev yapan Emniyet güçlerimize kolaylıklar ve Görevini yerine getirirken şehit olan güvenlik güçlerimize Allah"tan Rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.dedi.