Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
BAŞAK GURBETÇİLERİ YALNIZ BIRAKMADI... PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Çarşamba, 14 Nisan 2010 00:00

Mersin'de yaşayan Urfa'lı gurbetçiler, Urfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunu kutladılar.

 

11 nisan Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşu olması nedeniyle Mersin’de yaşayan Urfa'lılar bir araya gelerek sıra gecesi düzenlediler. Memleketleri Urfa’dan göç eden ve Urfa özlemi ile tutuşan Şanlıurfa'lılar   11 Nisan Kurtuluş Bayramı kutlamaları dolayısı ile Mersin'de düzenlenen  sıra gecesi ile bir araya geldiler.Mersin Şanlırfa'lılar Dernek Başkanı Av.Necmi Doğan başkanlığında ki yönetimin yaptığı organizasyon sonrası Urfalılar birlikte olmanın mutluluğunu yaşadılar.
Geceye davet edilen Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak’ Mersin'de yaşayan hemşehrilerimle birlikte  bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, Urfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunu kutlayarak, geçmişte bizim için savaşan, bu topraklarda bizler için kanlarını döken atalarımız, bize bırakmış oldukları bu değerli topraklara sahip çıkacaklarını bizimde gelecekteki çocuklarımıza aktarmamız gerektiğini vurguladı.


Daha sonra Urfa’dan getirtilen sıra gecesi ekibiyle birlikte Urfa yöresine ait türküler söyleyerek doyasıya eğlenme imkanı buldular.