Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
BAŞAK RADEV' URFA' YA DAVET ETTİ... PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Perşembe, 29 Nisan 2010 00:00

Ak Parti Şanlıurfa Miletvekili Ramazan Başak ödüllere doymuyor. Başak hem ödül aldı hemde ödül verdi.

Türkiye’ de tüm yerel ve ulusal radyoların en üst temsilcisi olan RADEV ( Radyo Evi ) in düzenlemiş olduğu ödül törenine katılan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak hem ödül aldı, hem ödül verdi.
Geceye Amerika, İngiltere, Almanya, Kıbrıs, Azerbaycan’dan da katılımlar oldu. Milletvekili Ramazan Başak’ın yanı sıra gecede Ankara milletvekili Burhan Kayatürk, Şair Ahmet Selçuk İlkan, sunucu Ayşe Egesoy, ses sanatçıları Hakan Taşıyan, Yılmaz Morgül , Azerbaycan Büyükelçisi ve birçok ünlü isim ödüle layık görüldü.
Kısa bir konuşma da yapan Başak, RADEV’ e böyle bir ödüle layık görüldüğü için teşekkür ederken ödül alan herkesi tebrik etti. Her zaman hemşerilerine ve bölgesine kendi alanında daha iyi hizmet edeceğini, Şanlıurfa ve Türkiye’nin çağdaş bir seviyeye ulaşması için siyaset alanında elinden gelenin en iyisini yaptığını ve bundan sonra da hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını sözlerine eklerken, geceye katılanların muhakkak peygamberler şehri Şanlıurfa’ yı görmeleri gerektiğini, kendilerini kendisinin ve hemşerilerinin en iyi şekilde ağırlayacağını söyleyerek konuşmasına son verdi.