Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
BAŞAK ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİ HASTALARA ANLATTI. PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Cuma, 14 Mayıs 2010 00:00

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak Anayasa paketini herkese anlatıyor hafta sonu tatilinde hastaneleri gezerek hastaları ziyarette bulunan Başak Anayasa Paketini hastalara anlattı.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi' nin anayasa paketinin değişikliği için başlatmış olduğu süreç yoğun geçmesinden dolayı yaklaşık 10 gün tatil edildi. Ama meclisin genç simalarından Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak memleketi Şanlıurfa’ya geldi. Milletvekili Başak durmak bilmiyor. Hafta sonunu bazı ilçe ve köyleri ziyaret ederek vatandaşın yanında oldu.  
 
Daha sonra Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma hastanesini ziyaret eden Başak hasta ve hastane personelleriyle birlikte oldu. Hasta odalarını ziyaret eden Başak hastalara acil şifalar dileğinde bulundu. Ayağından ameliyat olması gereken bir hasta ise duygularına hakim olamayıp göz yaşları içinde ağlamaya başlaması vekil Başak’ı da üzdü. Yaşlı amcanın ağlaması dayanamayan Başak hastanın ellerini öpüp kendisini teselli etti.
 
Ardından kameralarımıza bir açıklama yapan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak, ‘Biz milletvekilleri olarak yıllardır hasta olan otuz yıldır darbe anayasanın hastalığını tedavi etmek için yirmi beş gündür yoğun bir temponun içerisine girdik, Allah’a hamdolsun Ak Parti grubunun birlik beraberliği sayesinde demokrasideki bu hastalığı tedavi edeceğiz.’ dedi.