Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
BAŞAK: SURUÇ 11 NİSAN YOLUNU YAPIYORUZ. PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Cumartesi, 05 Haziran 2010 00:00

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak, Şanlıurfa Bozova yolunu, Akçakale yolunu, Ceylanpınar, Viranşehir yollarını, Şanlıurfa çevre yolunu bir bir gerçekleştirip duyurdukları gibi Suruç-11 Nisan arasındaki karayolu yapımına bu hafta sonu başlayacaklarının bu yolu da hizmete açacaklarının müjdesini bütün Suruçlu hemşerileriyle paylaştı.

 

Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak, Suruç çıkışından 11 Nisan’ ın girişine kadar yolun genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarının müjdesini bütün hemşerilerine duyurdu. Başak, yolun 2 aylık süreçte tamamlanacağını, genişliği 12 m olan bir yol olacağını söyledi. Daha önceden yolun dar olduğu için geçişlerin zor olduğunu, bir araç yolda durduğunda veya arıza yaptığında trafiğin aksadığını bu nedenle kazaya davet çıkarıldığını ifade eden Başak, yolun genişletilmesiyle bu yolun artık güvenli olacağını ve bu sorunların geride kalacağını belirterek Suruçlulara Avrupa standartlarında bir yol hediye ettik dedi.
 
Başak, başbakanın ve baştaki hükümetlerinin desteğiyle Suruç için, Şanlıurfa için, doğu ve güneydoğu için çok çalıştıklarını, göreve gelmeden ve geldikten sonraki sözlerinin hepsini zaman içinde gerçekleştirdiklerini vurguladı. Milletvekili Başak, hiçbir zaman koltuğun, makamın kölesi olmadıklarını, halkın kölesi olduklarını söyledi. Halkla birlikte beraber iç içe olduklarını onlara hizmet etmek için bu göreve talip olduklarını ve bu görevleri de yerine getirdikçe halkın takdirine mazhar olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
 
Bununla birlikte zaman yettikçe daha bir çok projeye imza atacaklarını Suruç’ u, Şanlıurfa’ yı cazibe merkezi haline getireceklerini, bunun için de geceli gündüzlü hem Ankara’ da hem seçim bölgelerinde çalıştıklarını söyledi.
 
Kendilerini halka ve Hak’ ka hizmetten kimsenin vazgeçiremeyeciğini bu uğurda her türlü fedakarlığı yapacaklarını söyleyen Başak, bu vesileyle tekrar Gazze’ de ve İskenderun’ da  şehit olan bütün vatandaşlarımıza Yüce Allah’ tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dilerken, İsrail’ i bu elim olaydan ötürü bir kez daha lanetleyerek, bütün hemşerilerine sevgi, saygı ve selamlarını sundu.