Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
BAŞAK' TAN BÜYÜK ANADOLU BİRLİĞİ’ NE DAVET PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Pazar, 06 Haziran 2010 00:00

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak yılın lideri seçilen Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan için düzenlenen gecede hem ödül aldı hemde ödül verdi.

 

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak, Ak Parti Siyasi ve Hukuk İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu ile birlikte başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ ın yılın lideri olarak seçildiği Büyük Anadolu Birliği’nin ödül gecesinde hem ödül aldı hem ödül verdi.


Büyük Anadolu Birliği’ nin düzenlemiş olduğu ödül töreninde milletvekili Başak Ak Parti Siyasi ve Hukuk İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu ile beraber başbakanımız adına yılın lideri ödülünü aldı. Daha sonra Aksaray Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Necdet Sağlam ve yazar Güler Dinçaslan’ a ödül de veren Başak, ödül töreninden sonra sorulan sorulara cevap verdi. Bir Şanlıurfalı olarak başbakanımızın dünya lideri seçildiği bu gecede olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başak; bu ödüllerle Ak Parti icraatlarının takdir edildiğini, kendilerinin doğru yolda olduklarını ve halka hizmet etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye’ nin emin adımlarla hedeflenen noktalarla vardığını vurgulayan Başak, tüm konukları Şanlıurfa’ ya davet etti.