Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
BAŞAK' TAN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Pazartesi, 07 Haziran 2010 00:00

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak hafta sonu Memleketi Urfa'daydı. CHP ve BBP yeni il Başkanlarını tebrik ziyaretinde bulundu.

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve beraberinde bir grup partili ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi ‘CHP’ ve Büyük Birlik Partisi  ‘BBP’ bürolarını ziyaret ederek il başkanlığına seçilen başkanları tebrik ziyaretinde bulundu.
Öncelikle Cumhuriyet Halk Partisini ziyaret eden Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak Cumhuriyet Halk Partisinde bulunan partililerle sohbet ederek, kongre seçimi sonucu CHP İl Başkanlığına seçilen Yusuf Köse’yi tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni il teşkilatını tebrik ettiğini dile getiren Başak, güçlü iktidarlar güçlü muhalefet ile birlikte memlekete hizmet ederler, Şanlıurfa’nın hayrına, bu memlekete hizmet etmek adına gerekli olan doğru yolların, aklın olduğu her yerde biz kendileri ile birlikte olacağız.’  dedi. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yusuf köse ise ‘Ben şahsım adına Ak Partili vekilimize ve beraberindeki partili arkadaşlarına bizi ziyaret ettiklerinden dolayı teşekkür ederim.’ dedi.   
Daha sonra Büyük Birlik Partisine giden vekil Başak aynı şekilde il başkanlığına yeni seçilmiş olan Sabri Çavcı’yı da tebrik ziyaretinde bulundu.