Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
BAŞAK 'İSRAİL HADDİNİ AŞIYOR.' PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Pazartesi, 14 Haziran 2010 14:48

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak çıkmış olduğu Arap ülke kanallarından olan MBC TV’nin canlı yayınına katılarak İsrail’i sert bir dille uyardı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin gündeminde olan, İsrail’in Filistin’e giden yardım gemilerine yapmış olduğu kanlı saldırı sonrası Türkiye ve daha birçok ülkenin de gündeminde olan saldırının kınanması ve lanetlenmesine destek artıyor. MBC TV ye çıkan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak İsrail’i yapmış oldukları olumsuz davranışlardan dolayı lanetleyerek kınadı.


 

 Arap ülkesi kanalı olan MBC TV’ye çıkan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak,  ‘Ben öncelikle tabi  israilin bu çirkin, çirkin ötesi insanlık dışı özellikle lanetlediğimi belirtmek istiyorum. Bunu bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşından öte bir insan olarak bu dünyada yaşayan üç beş milyar insandan biri olarak yaptığımı da belirtmek istiyorum. İsrail haddini aştı. Yani bu sefer tamamıyla barışçıl olan tamamıyla o yıllardır orada perişan olan ilaç bulamadığı için vefat eden veya yaraları yıllardır devam eden oradaki günahsız insanlara yardım götürmek için dünyanın otuz iki ülkesinden Kürdü, Türkü, Arabı, Çerkezi, Lazı, Amerikalısı, Yunanlısı, Fransız’ı dünyanın otuz iki ülkesinden tarafsız sadece insanlığın bu dramına son vermek için gelmiş olan, bu insanlara yapılan zulmün, artık İsrail’in arkasına sığınacak bir bahanesinin olmadığına inanıyorum. Ama İsrail dua etsin onların dini ölümü bizim dinimiz insanlığı korumayı yaşamayı ve yaşatmayı imrettiği için Başbakanımızın söylemleriyle kaldı burada. Yani dua etsinler hadlerini, sınırlarını da fazla zorlamasınlar ben ümit ediyorum ki bu olaydan sonra dünyadaki tüm insanlar insanlık, İsrail’i tek başına bir köşeye itecek ve Gazze’deki o din kardeşlerimizin ve Müslüman olmalarınından ötesinde herkes için insan olan oradaki insanların bu mağduriyeti bu ızdırabı bu işkencesi bu açık hava hapishanesi inşallah ortadan kalkacak diyorum.