Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
BAŞAK, BİR DEFA DAHA SÖZÜNÜ TUTTU... PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Çarşamba, 11 Ağustos 2010 14:52

Ak Parti Şanlıurfa Mv. Ramazan Başak, Şanlıurfa merkez, Akçakale, Birecik, Bozova, Suruç ve köylerini kapsayan toplulaştırma ihalesinin tamamlandığını ve işe başlandığını duyurdu.

 

Başak, Şanlıurfa merkez, Akçakale merkez, Birecik merkez, Bozova merkez ve Suruç merkez ve köyleri toplulaştırmasında 6. ve 7. kısım ihalelerinin tamamlandığı haberini verdi. Başak, teklifleri kabul edilen Pehlivanoğlu+Asil konsorsiyumu ile Bor A.Ş. firmalarının sözleşmeleri imzaladığını ve Asil+Pehlivanoğlu firmasının işe başladığını, Bor A.Ş. nin çok kısa zamanda başlayacağının müjdesini verdi. 
 
6. Kısımda 55.056 Ha Alanda Arazi Toplulaştırması ve 1.170 Km Tarlaiçi Yol Yapımı yapılacak olan ŞanlıurfaMerkez Geçit, Kaplan, Karataş, Kırkmağara, Olukyanı, Suruç İlçesi Merkez, Akören,Küçük Kendirci,Yukarı Aybastı,Alanyurt, A.Oylum, Aybastı, Bilge, Binatlı, Boztepe, Büyüksergen, Büyükziyaret, Yalınca, Yalpı, Yatırtepe, Yıldız, Yoğurtçu, Yolcular, Yönlü, Çanakçı, Karahöyük, Çaykara, Karaköy, Çengelli, Keberli, Dinlence, Kızılhüyük, Ekili, Köseler, Eskice, Küçüksergen, Göleç, Küçükziyaret, Hüyükyanı,Yazıköy,Kurutepe, Kapıcı, Mertismail, Oymaklı, Topçular, Üvecik, Karadut, Mollahamza, Özlüce, Üçpınar, Uysallı, Ölçektepe, Onbirnisan, Tavşan, Uludüz, Uzgören Köyleriyle, 7. kısım da yer alan 45.317 ha alanda arazi toplulaştırması ve 650 km tarlaiçi yol yapımı kapsamındaki Şanlıurfa İli Merkez Altınbaşak, Aşağıhamedan, Atlıkonak köyleri, Akçakale İlçesi Uğurtaş, Boybeyi, Yusufbey, Milköy, Çakırlar, Yediyol, ŞehitNusret, Büyüknaneli, Edebey, Dorumali,Yağmuralan,Nimet,Gündaş ve Güvenç köylerinin yapım işleri gerçekleştirilecektir.
 
 40 yıllık rüyanın artık gerçek olduğunu, iktidarları döneminde önlerine gelen her projeyi bir bir hayata geçirdiklerini, bundan dolayı da büyük mutluluk duyduklarını, halk için çalıştıklarını ve yalnız onlara karşı sorumlu olduklarını söyleyen Başak, bu ve benzeri projede her zaman sayın başbakanın arkalarında olduğunu desteğini hiçbir zaman esirgemediğini ifade etti. Bu çalışmada emeği geçen milletvekili arkadaşlarına ve bürokratlara teşekkür eden Başak, bu vesileyle tüm hemşerilerine toplulaştırmanın hayırlı olması temennisiyle sevgi, saygı ve hürmetlerini sundu.