Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
Başak'tan Urfalılara Teşekkür PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Pazartesi, 13 Eylül 2010 14:03

12 eylül seçimleri sonrası bir açıklama yapan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak Urfa halkına göstermiş olduğu yoğun ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür etti.

 

Türkiye genelinde yapılan 12 eylül referandum seçimlerinde ilk beşe giren iller arasında bulunan Urfa, yüzde 94.4 lük bir oranla beşinci sırada yer aldı.
Ak Parti il başkanlığında açıklama yapan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak,  ‘Şanlıurfa halkı her zaman olduğu gibi demokrasiye olan bağlılığını, inancını dün gerçekleştirilen referandum itibariyle sadece bölgeye değil tüm Türkiye’ye ispatlamıştır. Ben halkımızın, adalet kalkınma partisinin paketine değil aydınlık yarınlarımız için, Türk demokrasinin daha da güçlenmesi için kardeşlerin birbirine kenetlenmesi için ve tek vücut yetmiş iki milyonluk Türkiye’nin bölgede orta doğuda dünya ekseninde bir denge olması için bu pakete çok güçlü bir şekilde evet demiştir. Bu evet neticesinde inşallah sayın başbakanımız bunu çok iyi okuyup Türkiye’nin hak ettiği noktaya gelmesi için birlikte mücadele edeceğiz.’ dedi.
Son Güncelleme: Pazartesi, 13 Eylül 2010 14:28