Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
Başak 'Kürt Sorununu Çözeceğiz.' PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Cuma, 01 Ekim 2010 15:43

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak ve BDP Milletvekili İbrahim Binici, CNNTÜRK ekranlarında karşı karşı gelerek gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundular.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak ve Barış ve Demokrasi partisi Milletvekili İbrahim Binici, CNNTURK ekranlarında karşı karşı gelerek gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundular.
Barış ve demokrasi Partisinin İktidar partisiyle yapacakları olan görüşme öncesi, Hakkari’de meydana gelen 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan mayınlı patlama sunucu görüşmelerin neden iptal olduğu dile getirilerek tartışıldı.
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak o gün içerisinde yaşanan bu olayın Başbakan yardımcımız ve ilgili bakanımız iptal edilmesi doğaldı. Ama ben bu sorunun çözülmesi için akan kanın durması için doğu ve güneydoğuyla birlikte seksen bir ilde kardeşçe yaşanılabilir bir ülke için BDP’den gelecek olan randevunun en kısa süre içerisinde parti yetkililerimiz ve Başbakanımızın nezninde değerlendirileceğini umuyorum. Bölgenin ve Türkiye’nin bunu özellikle beklediğini belirtmek istiyorum.’ Dedi.
ülke gündemiyle ilgili Başak Ve Binici'nin yapmış oldukları önemli açıklamaların devamı video da izleyebilirsiniz...
Barış ve Demokrasi Partisi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici ‘Demokratik toplum kongresi bir şemsiyedir. Dolayısıyla tüm sivil toplum örgütlerini içerisinde barındırıyor. Demokratik toplum kongresi eş başkanlarıyla görüşülmesi bana göre ciddi sonuçlar açığa çıkarmış olacaktır. İşte bu ciddi sonuçların açığa çıkmaması için sıradan sivil toplum örgüleriyle görüşmek bana göre bir fayda sağlamaz. Diye konuştu.