Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
Başak 'Birbirimizi Anlamamız Lazım' PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Cuma, 01 Ekim 2010 15:53

Ak Parti Şanlıurfa Miiletvekili Ramazan Başak diğer partilere seslenerek bu ülke için birlik berabelik içinde çalışmamız lazım' Dedi.

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak BEYAZ TV’ye konuk oldu. Gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.


Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan yardımcısı Selahattin Şenliler ve ANAP Diyarbakır eski milletvekili Septetullah Seydaoğlu ile birlikte beyaz TV’de yayınlanan ‘SAĞDUYU’ programına konuk oldular. Gündemle ilgili tartışmaların yaşandığı programda ülke gündeminde bulunan terör, kürt sorunu ve 12 Eylül de yapılan referandum seçimlerinden sonra değişen anayasanın ülke açısından, sorunların çözülebilesi için görüş ve önerilerin dile getirdiler.


Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak ‘ Türkiye’nin doğu ve güneydoğunun batı tarafında kalan vatandaşlarımız kafasında karışıklık yaratmak amacıyla, doğu ve güneydoğu halkının %65’i boykota katılmış Siirt’te Batman’da Şanlıurfa’daki insanların %30 %40 isteyerek gönüllü boykota destek vermiş gibi bir algı yaratmak istiyorlar. Ama o boykotu destekleyen %17’lik oranının içerisinde de şuan da en azından %10, Ordu’da Giresun’da, Sinop’ta Yozgat’ta Sakarya’da Manisa’da ve Ankara’nın Kazanından tutun diğer bölgelerine kadar mevsimlik işçi olarak çalışıyorlar. Geçmiş iktidarları devlet adına o bölgeye hizmet getirmesi gereken insanları eleştirmemizin temelinde bu var. Diyerek konuşmasına devam etti.