Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
BAŞAK: TERÖR SORUNU ÇÖZÜLECEK PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Salı, 12 Ekim 2010 15:31

Bugün TV ekranlarına çıkan Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Ramazan Başak ülke içinde yaşanan terör 'Sorunlarını çözeceğiz.' dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak katılmış olduğu TV programında ülkede yaşanan terör konusunda önemli açıklamalarda bulunarak 'Sorunları çözeceğiz.' dedi.

 
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak Bugün TV’ye geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde katılarak ülke içinde yaşanan terör olaylarıyla ilgili konuşarak, ‘siyasi partiler insanlar gibi samimi hareket ederlerse, bu memleketteki sorunlar çok daha kolay sürülecek. Sadece bununla değil Sayın Başbakanımızın açıklamaları geçmişte de ortaya çıkan sorunların çözümü içinde aynı çizgide olmuşlardır. Yeterki bilgi istesinler, yeterli bu parlamentonun çatısı altında yapılan bilgilendirmeler, toplantılarını orada yapılan tartışmaları orada yapılan müzakereleri bir siyasi malzeme yapmasınlar. Samimiyetin altını çizmemdeki en büyük sebep bu.bu ülke hepimizin bugün parlemento çatısı altında görev yapan bu ülkenin birlik beraberliği için en asli vazifesi olan bu ülkede yaşanan tüm sorunların çözümü için görev, yetki ve sorumluluk almış olan bu milletvekillerinin tabiî ki iktidardan, hükümetten bilgi alıp neler olup olmadığını bilmeleri kadar doğal bir şey yok. Diye konuştu.’