Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
Başak:Ayrımcılık Ortadan Kalkacak PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Pazartesi, 13 Aralık 2010 12:17

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak TV8 ekranlarına çıkarak Türk Kürt ayrımcılığını ortadan kaldırmak için çalıştıklarını ifade etti.

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak TV8 ekranlarına çıkarak Türk Kürt ayrımcılığını ortadan kaldırmak için çalıştıklarını ifade etti.
 
TV8 ekranlarında yayınlanan HABERAKTİF, İstanbul stüdyosuna Ankara Stüdyosundan canlı olarak bağlanan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak, Türkiye gündeminde tartışmaları halen devam eden Türk Kürt ayrımcılığı konusunda ve Türkiye sınırları içerisinde yaşayan Kürtlerin oranlarını programda stüdyo konuğu olan gazeteci yazarlarla birlikte sorunları ortadan kaldırabilmek için bilgi alış verişinde bulundular.
 
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak Türk ve Kürt sorunlarının tartışıldığı programda şunları dile getirdi. Yaklaşık 3.5 yıldır parlamentoda bölgeler arası ayrımcılığı kaldırmak için, Türk Kürt, Laz Çerkez demeden yetmiş iki milyon kardeşin üzerine mücadele ediyoruz diyen Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak, kendisinin de sadece Kürt kökenli bir milletvekili olduğu için değil o bölgenin geride kalmışlığını ortadan kaldırmak için değil, eşit ve yaşanılabilir bir Türkiye gerçekleştirmek çalıştıklarını söyledi.
 
Türkiye’de yaşanan işsizlik konusuna da değinen Milletvekili Başak GAP’ın bitmesi birlikte işsizliğinde sona ereceğini belirtti…