Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
Başak Akçakale'de PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Pazartesi, 13 Aralık 2010 12:31

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak Dün Akçakale'ye giderek bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek İlçenin sorunlarını ele aldı.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak durmak bilmiyor. İki gün içerisinde gitmedik yer bırakmayan Milletvekili Ramazan Başak Akçakalelileri de yalnız bırakmadı. 


Hastaneleri dolaşan hasta odalarını tek tek ziyaret eden durumları hakkında hastane doktorlarından bilgi alan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak, Akçakale halkını da yalnız bırakmadı. Akçakale ilçesine giden Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak ilk olarak Ak Parti Akçakale ilçe teşkilatını ziyaret ederek İlçe Teşkilat Başkanı Naif Başak ve parti yöneticileriyle birlikte oldu. Daha sonra bir dizi esnaf ve taziye ziyaretlerinde bulunduktan sonra Akçakale belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonucu belediye başkanıyla ilçe sorunları hakkında bilgi alan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak, ‘iktidar olarak sadece kendi partili başkanlara değil, bu ülke için çalışan herkese destek vereceklerini’ belirtti. Belediye Başkanlığından ayrıldıktan sonra İlçe Kaymakamı Şefik Aygül’ü de makamında ziyaret etti.