Ana SayfaİletişimAramaHaberlerFoto GaleriVideolarZiyaretçi Defteri
BAŞAK: URFAMIZA HAYIRLI OLSUN PDF Yazdır e-Posta
rbasak tarafından yazıldı.   
Pazartesi, 18 Nisan 2011 09:50

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Çevre Komisyonu üyesi Ramazan Başak, dün açıklanan listelerden sonra bir açıklama yaptı. Açıklamasında listenin Şanlıurfa’ ya hayırlı olmasını diledi.

 

Başak, açıklamasında yeni listenin Urfa’ ya ve Türkiye’ ye hayırlı olmasını dileyerek, listede olmamasından dolayı hiçbir kırgınlığının olmadığını aksine yeni listedeki arkadaşların seçilmesi için elinden gelen her türlü fedakarlığı göstereceğini, partisi için ve aday olan arkadaşları için çalışacağını ifade etti.

 

Ayrıca Başak, milletvekilliğinin bir etiket olmadığını, siyasete milletvekilliği ile gelmediğini bundan önce nasıl çalıştıysa Türkiye ve partisi için yine siyasette olacağını söyledi.
 
Şanlıurfa ve hemşerileri için Sulama projelerinden, eğitime, sağlığa, ulaşıma kadar bir çok projede Urfalının sesi olduklarını, bundan sonra da durmak yok yola devam dediklerini ve Urfalının sesi olmaya devam edeceklerini söyledi.
 

Listenin Başbakanın ve partinin takdiri olduğunu, kadere iman ettiklerini ifade eden Başak, en kısa zamanda Şanlıurfa’ ya gelip seçim startı vereceğini, arkadaşlarının seçilmesi ve Ak Partinin Şanlıurfa’ da başarılı olması için çok çalışacağını da sözlerine ekledi.